Het samenwerkingsplatform voor bedrijven in de regio Tilburg

Kraaiven

 
Home
BORT
Lid worden
Bedrijventerreinen
Contact
Ledennet
Kraaiven kanaal

 

 Agenda Leden

aa7ab0db-8da3-4dcb-9fdb-9af8d77cf61a

 Agenda Bestuur

717435bf-7bb8-456a-9d5e-e9625f3b7d6f
 

 laatste nieuws BORT Kraaiven

Kennissessie "Werken in de logistiek; leren om te innoveren' 9 maart 2017
donderdag 9 februari 2017
Graag wijzen wij u op de Kennissessie "Werken in de logistiek; leren om te innoveren"die door Logistiek Midden-Brabant wordt georganiseerd op donderdag 9 maart 2017 vanaf 15.00 uur bij het Huis van de Logistiek, Heraclesstraat 6 te Tilburg. Wellicht is deze bijeenkomst ook voor u interessant.  

Meer informatie over inhoud en wijze van aanmelden vindt u hier.

Bijeenkomst Smart Industry - 18 oktober 2016
dinsdag 9 augustus 2016
Informatie, Innovatie & Inspiratie


 algemene informatie BORT Kraaiven

Bedrijventerrein Kraaiven is een ruim opgezet industrieterrein uit de jaren 60, ten noorden van het Wilhelminakanaal en ten westen van de Midden-Brabantweg. Het bedrijventerrein kenmerkt zich, buiten de ruime opzet, door de brede wegen en het vele omgevingsgroen. Het is een gemengd bedrijventerrein, met grote en kleine kavels. Daarmee is de diversiteit aan bedrijfsactiviteiten erg groot. Het bedrijventerrein is geclassificeerd tot en met milieuklasse 5.

Daardoor zien wij er productie- en logistieke bedrijven, grootschalige distributie, procestechnische- en handelsbedrijven. Aan de oostelijke rand van Kraaiven is de Autoboulevard ingericht welke gericht is op de Midden- Brabantweg (A261). Aan de noord- en westrand van het bedrijventerrein is het nieuwere gedeelte gelegen. Vanaf 1995 zijn hier bedrijven zich gaan vestigen. Tegenwoordig zijn er ook meerdere bedrijfsverzamelgebouwen welke voornamelijk gelegen zijn nabij het Wilhelminakanaal. Het totale bedrijventerrein is 210 hectare groot en er zijn ± 350 bedrijven gevestigd.

BORT Kraaiven kent 50 leden, peildatum 1 januari 2016.

Op Bedrijvenpark Kraaiven wordt sinds 2014 reclamebelasting berekend aan het gevestigde bedrijfsleven, waarmee een ondernemersfonds wordt gecreëerd. Het ondernemersfonds wordt de eerste drie jaar (t/m 2016), naast de bijdragen van de reclamebelasting, aangevuld door de gemeente.

Het ondernemersfonds heeft formeel verder vorm gekregen met de oprichting van Vereniging Vitaal Kraaiven. Met het ondernemersfonds wordt op Bedrijvenpark Kraaiven onder andere het basispakket parkmanagement ten uitvoer gebracht. Meer informatie over parkmanagement op Kraaiven is te vinden via http://kraaiven.vitaaltilburg.nl/

Kraaiven, u bent er!

 

 
bedrijventerreinen

 Bestuur BORT Kraaiven

c60cdda2-1fd8-41ac-8669-a75722a8614f
Naam Functie
G. (Gerard) Jacobs
Bedrijfsorganisatie & Adviesbureau Jacobs
Voorzitter
A. (Annemiek) Heinen
BZW
Secretaris
J.H.M. (Koen) van Gils
Parkmanagement
S. (Sander) Scholten
First Care veiligheidstrainingen & advies
Lid
Accountmanager gemeente Tilburg voor Kraaiven
F.J. (Frans Jan) Lathouwers