Het samenwerkingsplatform voor bedrijven in de regio Tilburg

Kraaiven

 
Home
BORT
Lid worden
Bedrijventerreinen
Contact
Ledennet
Kraaiven kanaal

 

 Agenda Leden

97c216bc-cb20-4092-a6e3-4cc5cbcf6b8e

 Agenda Bestuur

b6152318-8e3d-46a7-9bd1-872491004716
 

 laatste nieuws BORT Kraaiven

Vitaal Tilburg wint landelijke ‘Wel-zo-veilig-Award’
dinsdag 10 oktober 2017Amsterdam, 9 oktober 2017 – Samenwerkingsverband Vitaal Tilburg ontving vanmorgen, uit handen van minister Blok van Veiligheid en Justitie, de ‘Wel-zo-veilig-Award’ in de categorie bedrijventerrein. Het collectief van de terreinen Vossenberg, Kraaiven, Katsbogten, Het Laar, Loven en Kanaalzone heeft de award gewonnen omdat zij zo goed samenwerken. Zowel onderling als met gemeente, politie en brandweer. Deze onderscheiding wordt aan het begin van de Week van de Veiligheid toegekend door MKB-Nederland.

Make it in Tilburg
maandag 21 augustus 2017

Deze website is ontwikkeld door Citymarketing Tilburg en kwam mede tot stand op verzoek van de gemeente Tilburg.

De portal toont het uitstekende vestigingsklimaat voor bedrijven in de stad. Ook vinden ondernemers - die hier al gevestigd zijn of een vestiging overwegen – alle informatie die ze nodig hebben overzichtelijk bij elkaar. De ruim 16.500 bedrijven die de gemeente rijk is - van eenmanszaken tot multinationals - vinden er onder meer praktische informatie, inspirerende ondernemersverhalen en ondernemersnieuws.

Hieronder de link naar de website:


 
 

 algemene informatie BORT Kraaiven

Bedrijventerrein Kraaiven is een ruim opgezet industrieterrein uit de jaren 60, ten noorden van het Wilhelminakanaal en ten westen van de Midden-Brabantweg. Het bedrijventerrein kenmerkt zich, buiten de ruime opzet, door de brede wegen en het vele omgevingsgroen. Het is een gemengd bedrijventerrein, met grote en kleine kavels. Daarmee is de diversiteit aan bedrijfsactiviteiten erg groot. Het bedrijventerrein is geclassificeerd tot en met milieuklasse 5.

Daardoor zien wij er productie- en logistieke bedrijven, grootschalige distributie, procestechnische- en handelsbedrijven. Aan de oostelijke rand van Kraaiven is de Autoboulevard ingericht welke gericht is op de Midden- Brabantweg (A261). Aan de noord- en westrand van het bedrijventerrein is het nieuwere gedeelte gelegen. Vanaf 1995 zijn hier bedrijven zich gaan vestigen. Tegenwoordig zijn er ook meerdere bedrijfsverzamelgebouwen welke voornamelijk gelegen zijn nabij het Wilhelminakanaal. Het totale bedrijventerrein is 210 hectare groot en er zijn ± 350 bedrijven gevestigd.

BORT Kraaiven kent 50 leden, peildatum 1 januari 2016.

Op Bedrijvenpark Kraaiven wordt sinds 2014 reclamebelasting berekend aan het gevestigde bedrijfsleven, waarmee een ondernemersfonds wordt gecreëerd. Het ondernemersfonds wordt de eerste drie jaar (t/m 2016), naast de bijdragen van de reclamebelasting, aangevuld door de gemeente.

Het ondernemersfonds heeft formeel verder vorm gekregen met de oprichting van Vereniging Vitaal Kraaiven. Met het ondernemersfonds wordt op Bedrijvenpark Kraaiven onder andere het basispakket parkmanagement ten uitvoer gebracht. Meer informatie over parkmanagement op Kraaiven is te vinden via http://kraaiven.vitaaltilburg.nl/

Kraaiven, u bent er!

 

 
bedrijventerreinen

 Bestuur BORT Kraaiven

9290122c-962c-4596-b40a-c9b79f68cbb0
Naam Functie
G. (Gerard) Jacobs
Bedrijfsorganisatie & Adviesbureau Jacobs
voorzitter a.i.
A. (Annemiek) Heinen
VNO-NCW Brabant Zeeland
Secretaris
M. (Mark) van Bokhoven
I.F.F. Nederland BV
Lid
H.H.A. (Harold) Clijsen
VvE Willemshoeck en VvE Willemshoeck IV
Lid
R. (Rolf) Hoefnagels
Hoefnagels Branddeuren BV
Lid
S. (Sander) Scholten
First Care veiligheidstrainingen & advies
Lid
Accountmanager gemeente Tilburg voor Kraaiven
F.J. (Frans Jan) Lathouwers