Het samenwerkingsplatform voor bedrijven in de regio Tilburg

Home

 
Home
BORT
Bedrijventerreinen
Contact
Home > Nieuws > Bedrijven Overleg Regio Tilburg verder als krachtige federatie  

Nieuws : Bedrijven Overleg Regio Tilburg verder als krachtige federatie

Bedrijven Overleg Regio Tilburg verder als krachtige federatie

Bedrijven Overleg Regio Tilburg is al jaren dé spreekbuis van ondernemend Tilburg. Sinds 1 januari 2019 werkt BORT als een federatie die bestaat uit een samenwerking tussen negen Tilburgse ondernemersverenigingen. Gezamenlijk willen zij het ondernemersklimaat in Tilburg optimaliseren door gestructureerde belangenbehartiging, organisatie van parkmanagement en het organiseren van boeiende ondernemersbijeenkomsten.

 

Sinds de tachtiger jaren heeft Bedrijven Overleg Regio Tilburg (BORT) zich ontwikkeld tot de spreekbuis van het Tilburgse bedrijfs­leven en een uniek, lokaal netwerk opgebouwd van business to business bedrijven. Om in de toekomst krachtiger en efficiënter de stem van de ondernemer te laten horen is de stap gezet om de vereniging te transformeren naar een federatie om een intensieve samenwerking tussen de Tilburgse ondernemersverenigingen te waarborgen.

 

De federatie BORT vormt de koepel van de aangesloten verenigingen en maakt zich hard voor onderwerpen die op het Tilburgs niveau van belang zijn voor ondernemers. Hier valt te denken aan onderwerpen als bereikbaarheid, mobiliteit en ruimtelijke ordening.

 

BORT is een samenwerking van de verenigingen TOP013, Bedrijventerrein Enschot, Vitaal Vossenberg West II, Vitaal Vossenberg, Vitaal Kraaiven, Vitaal Kanaalzone, Vitaal Loven, Vitaal Het Laar en Vitaal Katsbogten.
Doorsturen
Gemaakt om 17-1-2019 10:53  door karin.kolen@gmail.com 
Laatst gewijzigd op 17-1-2019 10:53  door karin.kolen@gmail.com