Het samenwerkingsplatform voor bedrijven in de regio Tilburg

Home

 
Home
BORT
Bedrijventerreinen
Contact
Home > Nieuws > Uitnodiging Haringparty, dinsdag 18 juni 2019  

Nieuws : Uitnodiging Haringparty, dinsdag 18 juni 2019

Uitnodiging Haringparty, dinsdag 18 juni 2019
Graag nodigen wij u uit voor de jaarlijkse Haringparty (inmiddels de10e editie), die TOP 013 samen met BORT en de Vitaal Verenigingen organiseert. Voor deze Haringparty worden ondernemers/dienstverleners, vertegenwoordigers uit heel Tilburg en onderwijsinstellingen uitgenodigd. De partijen in Tilburg die deze regio economisch laten groeien en verder brengen naar de toekomst. Na de opening om 17 .00 uur wordt u bijgepraat over de toekomst met een zeer interessante inleiding van Professor Trendwatching & lnnovation, Carl Rohde. Rohde zal spreken over hoe hij wereldwijd trends signaleert en onderzoekt. Op een essentiële trend voor dienstverleners gaat hij dieper in: De Toekomst van Werk - en hoe het de dienstverlenende sector gaat bepalen.

Op het dak gaan we verder met op informele wijze genieten van het uitzicht en Nieuwe Haring.Onder het genot van een drankje met uiteraard interessante ontmoetingen op de nieuwste spraakmakende, bijzondere, spannende locatie van Tilburg: Doloris Rooftop. U bent van harte welkom vanaf 16.30 uur. 

Het programma:
17 .00 uur Opening door Cecile van Berkel (voorzitter TOP 013) en inleiding van Carl Rohde 
17 .30 uur Het eerste haringvaatje wordt op spectaculaire wijze aangeboden 
19.30 uur Einde van de Haringparty 

Inschrijven: U kunt zich gratis aanmelden voor de Haringparty door een e-mail te sturen naar info@013d.nl of door u aan te melden op onze website www.013.nl

U wordt van harte uitgenodigd een introducé mee te nemen (naam-en adresgegevens graag vermelden op de inschrijving)om kennis te laten maken met deze bijzondere bijeenkomst en onze vereniging. 

Wij hopen u op 18 juni te mogen verwelkomen bij onze Haringparty. 
Let wel: als u zich aanmeldt, rekenen wij op uw komstDoorsturen
Gemaakt om 3-6-2019 15:44  door karin.kolen@gmail.com 
Laatst gewijzigd op 3-6-2019 15:58  door karin.kolen@gmail.com