Het samenwerkingsplatform voor bedrijven in de regio Tilburg

Home

 
Home
BORT
Lid worden
Bedrijventerreinen
Contact
Ledennet
Vossenberg rij rode vrachtwagens

 

Home>

 

 Actueel

Capi Europe BV winnaar BORT Prijs 2018!
vrijdag 22 juni 2018

Tijdens de drukbezochte Haringparty van BORT en 013Dienstverleners op 21 juni bij Barge Terminal Tilburg BV is de BORT Prijs 2018 uitgereikt aan Capi Europe BV.

Capi Europe BV kenmerkt zich door het vermogen om te komen tot een mooi product in combinatie met bevlogen maatschappelijke betrokkenheid en verankering in Tilburg.
In de bedrijfsvoering is gekozen voor samenwerken met mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, gebruik van innovatieve technieken en een grote betrokkenheid bij onze leefomgeving. Het bedrijf boekt hierop mooie resultaten door duurzame relaties op te bouwen met tal van partijen en groeit snel, onder andere door reshoring, creatieve marketing en dat alles met een knipoog naar Tilburgse nostalgie.Nominaties bekend, uitreiking BORT Prijs op 21 juni 2018
woensdag 9 mei 2018


Reserveer alvast
donderdag 21 juni vanaf 16.30 uur in uw agenda!

Tijdens de Haringparty, georganiseerd door BORT en 013Dienstverleners, wordt de BORT Prijs 2018 uitgereikt aan het bedrijf, de persoon of non-profit organisatie die het afgelopen jaar heeft laten zien een antenne te hebben voor versterkende samenwerkingsvormen.

 

De drie genomineerde bedrijven dit jaar zijn: Capi Europe BV en Delicia BV en Eco Steam and Heating.

 

 

 

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Het bedrijf werkt intensief samen met de gemeente en collega ondernemers. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel.

 

  

Delicia is één van de grotere producenten van chocolade broodbeleg, versieringen en snacks. 
Het bedrijf besteedt veel aandacht aan innovatie en het personeel. De afgelopen jaren heeft Delicia grote succesvolle investeringen gedaan.

 

 

Eco Steam and Heating houdt zich bezig met verhuur en verkoop van stoom-, heetwater- en warmwateroplossingen. Het bedrijf is innovatief en heeft een grote lokale betrokkenheid.

 

Binnenkort ontvangt u meer informatie over de Haringparty op 21 juni.
Voor een korte filmimpressie van de BORT Zomerbijeenkomst 2017, klik
hier.

Voordragen kandidaten koninklijke onderscheiding 2019
woensdag 2 mei 2018

Inwoners van Tilburg die bijzondere verdiensten of prestaties leveren voor de samenleving kunnen in aanmerking komen voor een Koninklijke onderscheiding. De kandidaten moeten zich gedurende een lange tijd geheel belangeloos en intensief hebben ingezet voor de samenleving. Hiermee attenderen wij u op de mogelijkheid voor het voordragen van kandidaten voor een koninklijke onderscheiding. Voor de Lintjesregen van 2019, die plaatsvindt op 26 april, moeten voorstellen uiterlijk 1 juli 2018 zijn ingediend.

Terugblik innovatieve BORT TOP bijeenkomst 25 april
donderdag 26 april 2018

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde bijeenkomst van BORT TOP op waarbij we een bezoek hebben gebracht aan Fujifilm Manufacturing Europ BV. 

Naast een rondleiding door de Open Innovation Hub, waar de nieuwste technologieën te zien waren, heeft Sander Vermeulen een zeer interessante  presentatie gegeven over Fujifilm in een veranderende wereld: “Second foundation”

Bij de (ditmaal alcoholvrije) netwerkborrel konden we nog even napraten over hetgeen we hebben gezien dit bijzondere bedrijf. 
 
Bestemmingsplan Tilburg, herziening meerdere locaties (deelgebied Ringbaan-Oost)
maandag 23 april 2018


Zienswijzen indienen van maandag 16 april 2018 tot en met maandag 28 mei 2018

De gemeente heeft het ontwerpbestemmingsplan Tilburg, herziening meerdere locaties (Kempenbaan West, Ringbaan Oost, Spoordijk) vastgesteld. Een bestemmingsplan is een ruimtelijk plan waarin de regels staan over het gebruik van de grond, de aanwezige gebouwen en de bouwmogelijkheden. Het is juridisch bindend voor iedereen, dus ook de overheid moet zich aan deze regels houden.

Als onderdeel van deze procedure kan iedereen van maandag 16 april tot en met maandag 28 mei 2018 zienswijzen (reacties)zienswijzen indienen op het bestemmingsplan. Onderaan vindt u een toelichting op de procedure.

 

 Nieuwsarchief

Nieuwsarchief: klik hier
 
bedrijventerreinen

 Nieuwe leden

d3835905-23da-4732-bc91-25e6c1535e50
M. (Merwin) de Jongh
Building Blocks (Tilburg)


S. (Suzan) Blaakenburg
Raaak Personeel Payrolling (Tilburg)


mr. M. (Marc) Meeuwis
Citymarketing Tilburg (Tilburg)


B.J.A.M. (Bart) Klomp
Promosale (Tilburg)


J.C.H.M. (Jos) Nikkessen
You Uni (Tilburg)