Het samenwerkingsplatform voor bedrijven in de regio Tilburg

Home

 
Home
BORT
Bedrijventerreinen
Contact
Vossenberg rij rode vrachtwagens

 

Home>

 

 Actueel

Bedrijven Overleg Regio Tilburg verder als krachtige federatie
donderdag 17 januari 2019

Bedrijven Overleg Regio Tilburg is al jaren dé spreekbuis van ondernemend Tilburg. Sinds 1 januari 2019 werkt BORT als een federatie die bestaat uit een samenwerking tussen negen Tilburgse ondernemersverenigingen. Gezamenlijk willen zij het ondernemersklimaat in Tilburg optimaliseren door gestructureerde belangenbehartiging, organisatie van parkmanagement en het organiseren van boeiende ondernemersbijeenkomsten.

 

Sinds de tachtiger jaren heeft Bedrijven Overleg Regio Tilburg (BORT) zich ontwikkeld tot de spreekbuis van het Tilburgse bedrijfs­leven en een uniek, lokaal netwerk opgebouwd van business to business bedrijven. Om in de toekomst krachtiger en efficiënter de stem van de ondernemer te laten horen is de stap gezet om de vereniging te transformeren naar een federatie om een intensieve samenwerking tussen de Tilburgse ondernemersverenigingen te waarborgen.

 

De federatie BORT vormt de koepel van de aangesloten verenigingen en maakt zich hard voor onderwerpen die op het Tilburgs niveau van belang zijn voor ondernemers. Hier valt te denken aan onderwerpen als bereikbaarheid, mobiliteit en ruimtelijke ordening.

 

BORT is een samenwerking van de verenigingen TOP013, Bedrijventerrein Enschot, Vitaal Vossenberg West II, Vitaal Vossenberg, Vitaal Kraaiven, Vitaal Kanaalzone, Vitaal Loven, Vitaal Het Laar en Vitaal Katsbogten.Ondernemersreis Hannover Messe
woensdag 16 januari 2019Gaat u met mee in de bus naar Hannover?

Voor het vierde jaar op rij gaat de gemeente Tilburg met Tilburgse bedrijven een gezamenlijk bezoek brengen aan de Hannover Messe.


T66: Brabant en de Brexit
maandag 14 januari 2019


Op donderdag 24 januari organiseert de afdeling D66 Midden-Brabant weer haar maandelijkse thema-avond (T66) in Theater De Boemel. Het thema van deze avond is Brabant en de Brexit, waarover we in gesprek gaan met Kees Verhoeven en Jan van Mourik.

 

Wij wensen u een gelukkig 2019!
donderdag 10 januari 2019


De drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW Midden Brabant en BORT op 9 januari jl. in Theaters Tilburg stond in het teken van geluk!

Ondernemers en bestuurders uit Midden Brabant proostten op een gelukkig 2019. Klik hier voor een korte sfeerimpressie.

 

VNO-NCW Midden-Brabant en BORT zijn zeer gelukkig met de sponsoren die de bijeenkomst mogelijk hebben gemaakt, klik hier voor de film van de sponsoren.

Wij zien u graag op één van onze volgende activiteiten en wensen u veel geluk in 2019!


 

Google Digitale Werkplaats on tour - gratis trainingen in online (marketing) | 10 - 14 dec Tilburg
woensdag 5 december 2018


Google komt van 10 - 14 december met de bus naar Tilburg om lokale ondernemers (en studenten) te trainen om beter te worden in online (marketing). We nodigen jullie en al je leden graag uit om deel te nemen aan de gratis workshops over online (marketing) om jullie en je leden verder te helpen in het groeien van hun eigen bedrijf of carrière.

 Nieuwsarchief

Nieuwsarchief: klik hier
 
bedrijventerreinen