Het samenwerkingsplatform voor bedrijven in de regio Tilburg

Home

 
Home
BORT
Lid worden
Bedrijventerreinen
Contact
Ledennet
Vossenberg rij rode vrachtwagens

 

Home>

 

 Actueel

Google Digitale Werkplaats on tour - gratis trainingen in online (marketing) | 10 - 14 dec Tilburg
woensdag 5 december 2018


Google komt van 10 - 14 december met de bus naar Tilburg om lokale ondernemers (en studenten) te trainen om beter te worden in online (marketing). We nodigen jullie en al je leden graag uit om deel te nemen aan de gratis workshops over online (marketing) om jullie en je leden verder te helpen in het groeien van hun eigen bedrijf of carrière.

Nieuwjaarsbijeenkomst 9 januari 2019
dinsdag 13 november 2018


Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door:

       ABAB Accountants en Adviseurs 
       ABC Olie

       Brabants Dagblad

       Make it in Tilburg

       Drukkerij DekoVerdivas BV

       Gemeente Tilburg

       Hoppenbrouwers Techniek BV

       I&L Logistiek

       Logistic Force Tilburg BV

       Omroep Tilburg

       Rabobank Tilburg en Omstreken UA

       Staet van Creatie Grafische Vormgeving

       Van der Weegen Bouwgroep BV

 

 

BORT wordt federatie met ingang van 1 januari 2019
maandag 12 november 2018


Afgelopen 8 november vond de Algemene Ledenvergadering BORT plaats. Een historische: de ALV stemde in met de transitie van de vereniging BORT naar de Federatie BORT.

 

Zeven Vitaal verenigingen (de parkmanagementverenigingen op de Tilburgse bedrijventerreinen), Bedrijvenpark Enschot en ook 013Dienstverleners – in samenwerking met BORT TOP – zijn vanaf 1 januari 2019 de leden van federatie BORT. Bedrijven zijn dan niet meer individueel lid van BORT, maar via de vereniging waar zij reeds lid van zijn.

 

Samen met de verenigingen wordt BORT meer dan ooit de spreekbuis van ondernemend Tilburg. Boeiende ledenbijeenkomsten, strategisch parkmanagement, lobby in Tilburg, kortom alles wat bepalend is voor het lokaal ondernemingsklimaat blijft BORT gewoon verzorgen. Wel zo efficiënt!

 

In de komende weken ontvangt u nadere informatie over de uitvoering van deze transitie. U hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen.


“Transitie BORT: van vereniging naar federatie”
woensdag 12 september 2018


Sinds de tachtiger jaren heeft BORT zich ontwikkeld tot de spreekbuis van het Tilburgse bedrijfsleven naar de gemeente en een uniek netwerk opgebouwd op business to business gebied.

Na jaren van praten over het inregelen van parkmanagement is enkele jaren geleden de succesvolle stap gezet naar de Vitaal structuur: op negen Tilburgse bedrijventerrein is een Vitaal vereniging actief die het uitvoerend parkmanagement organiseert.

De Vitaal verenigingen zijn een succes en voor Bedrijven Overleg Regio Tilburg is dit aanleiding om het eigen functioneren tegen het licht te houden en aan te passen aan de nieuwe situatie. In overleg met de voorzitters van de Vitaal verenigingen is besloten BORT als een vereniging om te bouwen tot een federatie, waar ondernemingsverenigingen lid van zijn. Op dit moment vormen zeven Vitaal verenigingen en ook 013Dienstverleners - in samenwerking met BORT TOP - de kern van het toekomstige BORT.

 

Samen met deze verenigingen wordt BORT meer dan ooit spreekbuis van ondernemend Tilburg. Boeiende ledenbijeenkomsten, strategisch parkmanagement, lobby in Tilburg, kortom alles wat bepalend is voor het lokaal ondernemingsklimaat blijft BORT gewoon verzorgen. Dit gebeurt via de vereniging waar u al lid van bent. Wel zo efficiënt!

Het wijzigen van de verenigingsstructuur wil het BORT bestuur zorgvuldig met zijn leden bespreken. De volgende bijeenkomsten zijn hiervoor gepland:
 

  • Informatiebijeenkomst 12 september 16.00 - 17.30 uur bij Van Spaendonck Ondernemingshuis (geannuleerd)
  • Bijzondere ledenvergadering donderdag 11 oktober 16.30 – 18.00 uur bij Circo Circolo in het Leijpark
  • ALV donderdag 8 november van 19.00 - 22.00 uur (gewijzigd tijdstip) in het Klassetheater

 

 

Capi Europe BV winnaar BORT Prijs 2018!
vrijdag 22 juni 2018

Tijdens de drukbezochte Haringparty van BORT en 013Dienstverleners op 21 juni bij Barge Terminal Tilburg BV is de BORT Prijs 2018 uitgereikt aan Capi Europe BV.

Capi Europe BV kenmerkt zich door het vermogen om te komen tot een mooi product in combinatie met bevlogen maatschappelijke betrokkenheid en verankering in Tilburg.
In de bedrijfsvoering is gekozen voor samenwerken met mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, gebruik van innovatieve technieken en een grote betrokkenheid bij onze leefomgeving. Het bedrijf boekt hierop mooie resultaten door duurzame relaties op te bouwen met tal van partijen en groeit snel, onder andere door reshoring, creatieve marketing en dat alles met een knipoog naar Tilburgse nostalgie. Nieuwsarchief

Nieuwsarchief: klik hier
 
bedrijventerreinen

 Nieuwe leden

69da8ae3-b113-4c32-bbc1-deae10fa94ac
S. (Suzan) Blaakenburg
Raaak Personeel Payrolling (Tilburg)


mr. M. (Marc) Meeuwis
Citymarketing Tilburg (Tilburg)


B.J.A.M. (Bart) Klomp
Promosale (Tilburg)


J.C.H.M. (Jos) Nikkessen
You Uni (Tilburg)


J. (Joost) van Huijkelom
Let us Train You (Tilburg)