Het samenwerkingsplatform voor bedrijven in de regio Tilburg

Home

 
Home
BORT
Bedrijventerreinen
Contact
Vossenberg rij rode vrachtwagens

 

Home>

 

 Actueel

Phisingtest ontwikkeld voor het MKB
maandag 6 mei 2019

Bericht van Gemeente Tilburg, afdeling Veiligheid en Wijken:

Vanuit verschillende partijen o.a. politie en CCV is voor het MKB een phisingtest ontwikkeld.

Deze is geheel gratis en beschikbaar voor ondernemingen met minimaal 8 medewerkers met een zakelijk e-mailadres.

In de flyer staat hier meer informatie over.

En via deze link kun je je aanmelden
Creëren van Kansrijk Werk, Stichting daarnah, uitnodiging ontbijtbijeenkomst 13 juni 2019
donderdag 18 april 2019
Zoals elk jaar organiseren we een ontbijtbijeenkomst waarvoor we werkgevers van harte uitnodigen.

In onze ontbijtbijeenkomst van 14 juni 2018, hebben we de genodigden gevraagd; wat heeft u, als werkgever, nodig om iemand in dienst te nemen met een Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH)? 

De uitkomst; wij als werkgevers willen eigenlijk iets minder! Veel minder druk van regels en wetten, en een beetje meer vertrouwen. 

In deze ontbijtbijeenkomst ‘Creëren Van Kansrijk Werk’ wil de stichting daarNAH en Werkgevers Service Punt (WSP) met werkgevers en dienstverlenende organisaties over het thema werkervaringsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en specifiek met NAH, van gedachten wisselen en op zoek gaan naar handreikingen. Collega werkgevers en andere professionals presenteren hun ervaringen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. 

De ontbijtbijeenkomst is gratis. 
Via mail zorgen we voor digitaal aanmelden. 

Locatie: CAPI Europe Asteriastraat 17-19 5047 RM Tilburg 
Wanneer: 13 juni 2019 
Tijdstip: 8.15 – 9.30 uur

Harrie de Loos,
Bestuurslid
info@daarnah.nl
Bendastraat 63
5011TB Tilburg

Mooi zo Goed zo (MzGz)
dinsdag 9 april 2019

Wat is en doet MzGz?

MzGz heeft als doel om Tilburg leefbaarder te maken. En dat doen wij op 2 manieren:

- Organisaties kunnen wensen indienen die goed zijn voor de stad. Onze commissie selecteert alle binnengekomen wensen en de goedgekeurde wensen realiseren wij met hulp van fondsen en 
sponsoren uit de stad;
-  MzGz is vooral bekend omdat we werken aan een circulaire economie: wat bedrijven overhebben of kunnen missen, wordt gratis aangeboden aan organisaties in de stad. Het gaat vooral om goed meubilair, computers en alle andere zaken die een bedrijf niet meer nodig heeft.

Wil jij meewerken? Bel of mail dan:

Mooi zo Goed zo, mooizogoedzo@contourdetwern.nl

013 – 54 98 654, t.a.v. Anuschka Polfliet

Persbericht Loon naar werken: Tilburg - Waalwijk Logistieke nr. 1 van Nederland
dinsdag 9 april 2019

Almere-Lelystad-Zeewolde runner up

 Dertien jaar heeft Tilburg-Waalwijk er op moeten wachten maar eindelijk is deze Brabantse regio uitgeroepen tot Logistieke Hotspot van het Jaar. In een enquête – een initiatief van Logistiek.nl - gaf een panel logistieke experts Tilburg-Waalwijk de meeste stemmen. Op plaats twee eindigt Venlo-Venray. West-Brabant, dat d etwee voorgaande edities won, zakt naar plaats 3. Met plaats 4 is Almere-Lelystad-Zeewolde dit jaar de absolute runner up.

 

Tilburg-Waalwijk dankt de titel van Logistieke Hotspot van het Jaar aan het feit dat het panel de regio de hoogste waardering toekende op de criteria beschikbaarheid voldoende personeel (ex aequo met Almere-Lelystad-Zeewolde, red.) en de medewerking van de overheid/gemeente bij het faciliteren van nieuwe logistieke bedrijvigheid.Met name voor dit laatste criterium oogstte Tilburg-Waalwijk de meeste lof. “De top-3 is een close call, maar Tilburg staat absoluut op 1 met haar aanpak”,zegt een van de panelleden in zijn commentaar op dit criterium.

Op het criterium beschikbaarheid van bouwgrond en panden moet Tilburg-Waalwijk een snaar laten.Almere-Lelystad-Zeewolde, West-Brabant en Venlo-Venray doen het op dit gebied beter dan de Midden-Brabantse regio.

 

 Nieuwsarchief

Nieuwsarchief: klik hier
 
bedrijventerreinen